Over

Theater

Stof

THEATER

STOF

Fantasierijk & aaibaar
theater voor de allerkleinsten

Wij zijn Theater Stof. Wij maken beeldend en muzikaal jeugdtheater voor kinderen vanaf 1 jaar. We laten ons inspireren door de fantasie, het enthousiasme en de belevingswereld van de allerkleinsten. Onze eerste voorstelling heet ‘Kiekeboe!’ en is een vrolijke en kleurrijke voorstelling over verlegenheid en nieuwsgierigheid, over het plezier in verstoppen en weer tevoorschijn komen en de kracht van spel.

 

De naam zegt het al: ons theater is van stof. Het decor is handgemaakt van gerecyclede zachte materialen en stoffen. Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen vrij spelen in ons aaibare decor.

Theater Stof bestaat uit Simone van Laar en Mirthe van der Meulen. Wij gebruiken en combineren onze creatieve en pedagogische achtergrond en -opleiding bij het maken van onze voorstellingen.

Houd onze agenda in de gaten en duik mee in een wereld van Stof!

G e z e l s c h a p 
Simone

Simone (1993) is theatermaker en (theater)docent. Zij haalde haar propedeuse aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht als docerend theatermaker en studeerde af aan de Pabo in Utrecht met een minor filosofie, wereldreligie en spiritualiteit.

 

Simone maakt naast beeldend theater met Theater Stof ook interactief en muzikaal verteltheater onder de naam Simone Vertelt. Ook is zij regisseur van een theatergroep voor ouderen in een verzorgingstehuis in Utrecht. Simone volgt naast haar werk een premaster aan de Vrije Universiteit. Daar verdiept zij zich in geestelijke verzorging voor kinderen.

Mirthe

Mirthe (1996) is kleuterleerkracht en al van jongs af aan bezig met beelden en verhalen. Daarnaast is zij afgestudeerd als onderwijskundige aan de Universiteit Utrecht met een ontwerp voor een innovatieve leesmethode waarbij leerlingen hun technisch lezen verbeteren door middel van theaterteksten.

 

Mirthe is naast maker, speler en muzikant ook de decorontwerper en vormgever van Theater Stof. Alle decorstukken worden met veel liefde met de hand gemaakt. Naast haar werk in het theater en in het kleuteronderwijs is zij bezig met het fabriceren van zelfontworpen mode-accessoires onder de naam MiJoMade.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 by TheaterStof. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now