top of page
Logo Theater Stof zonder tekst.png

Educatief materiaal 

De wondertuin  

PO groep 1-3

Scènefoto De Wondertuin, Theater Stof, E

Welkom in de Wondertuin!

In dit educatieve materiaal draait het om het beleven van het thema 'groei en verandering in de natuur'. De voorstelling brengt de verwondering, maar ook de kennislust van jonge kinderen over de natuur bijeen. Samen met de kinderen kan er met deze lessenserie voor groep 1-3 op zoek gegaan worden naar antwoorden en magie in de natuur.  Met de opdrachten en lessuggesties kunnen de kinderen al spelende het natuurthema beleven! De opdrachten zijn daarbij creatief van aard: door zelf te doen en ontdekken beklijft het thema en de voorstelling beter!

Hoe werkt het?

Hieronder is een collage te zien van alle educatieve opdrachten rondom de voorstelling (zie handleiding voor de lesuitwerking). Deze opdrachten kunnen ingezet worden ter voorbereiding op de voorstelling; of naderhand na afloop van het bezoek aan de voorstelling. 

De opdrachten zijn ieder voorzien van een instructievideo die makkelijk in de klas op het digibord of thuis te bekijken is! 

opdrachten

Hieronder vind je het wondertuin Doeboek: een boek vol leuke kleurplaten, knipopdrachten en prenten die je met je eigen fantasie verder mag tekenen! Zo komt jouw eigen wondertuin tot leven! 

bottom of page